duo: 1-Choice

  • 1st-Choice, een kleine (betaalbare) feestband met het geluid van een grote band.
  • Goede muziek met een prima presentatie en dat uiteraard allemaal met de nodige humor zijn bij ons vanzelfsprekend.
  • Wij proberen zo veel mogelijk in te spelen op de wensen van de klant, soort muziek, volume, kleding enz.

1ste-Choice

 

Humor

Over ons:

1ste-Choice is een Allroud Duo dat werd opgericht in 2001 door Toetseniste/Zangeres "Miss Blue eyes" uit Groningen en de Limburse Gitarist/Zanger "Mr BACO. 

Na meerdere jaren afzonderlijk met bekende artiesten en bands te hebben rond gezworven door het gehele land werd na een 1ste hilarisch optreden samen 1ste-Choice opgericht. 

Tja probeer ze maar eens bij elkaar te brengen, een echte Grunningse meid en een Limburse bourgondier. 

Miss Blue eyes zorgt met haar aanstekelige enthousiasme en gouden stem dat elke zaal telkens weer tot vervoering wordt gebracht. Zij zorgt voor het toetsenwerk en de presentatie van de avond, waarbij de nodige humor uiteraard niet ontbreekt.

 Mr. BACO met zijn fluwelen handjes op zijn gitaar, probeert altijd de serieuze rol te spelen ( wat hem maar zelden lukt ) Tja als een echte Bourgondier uit het Limburse groene eikenhout is dit niet gemakkelijk Uiteraard is hij uitgerust met een ( echte ) zachte G,

 Dit alles zorgt ervoor dat deze opmerkelijke combinatie tot grote en soms hilarische dingen in staat zijn om uw feest tot een succes te brengen.

 1ste-Choice weet van elk feest pas een echt feest te maken.

 Voor elk wat wils is dan ook het motto.

 

 

 

Wist U

Dat onze medleys van disco tot Pop, rock&Roll, Jive, Abba, Beatles of jaren 70, 80, 90 het publiek constant bezig houden. De dansvloer blijft dus steeds gezellig bezet. Een leuke presentatie......... uiteraard doen wij dit met een gepast vleugje humor. zorgt ervoor dat we alles voorhanden hebben om uw feest te doen slagen. Hebt u reeds een paar passen op de dansschool geleerd, wij zorgen voor de passende muziek, Alom 1ste-Choice maakt van elk feest pas een echt feest.  Ons apparatuur bestaande uit een processor gestuurde Electrovoice set zorgt ervoor dat de muziek niet te opdringerig klinkt, maar prettig in het gehoor ligt. Tevens kan het uitgebreid worden zodat het geschikt is voor iedere feestzaal/tent van groot tot klein. Uiteraard wordt het geluidsniveau in onderling overleg aangepast aan uw gewenst peil. Onze licht-installatie bestaat uit meerdere lampen en effecten, eigenlijk een sfeerverlichting dus geen (gekke) disco toestanden.

Find Us

http://
1ste-choice.nl 1ste-choice