duo: 1-Choice

  • 1st-Choice, een kleine (betaalbare) feestband met het geluid van een grote band.
  • Goede muziek met een prima presentatie en dat uiteraard allemaal met de nodige humor zijn bij ons vanzelfsprekend.
  • Wij proberen zo veel mogelijk in te spelen op de wensen van de klant, soort muziek, volume,

1ste-Choice

Feestband

1ste-Choice

Feestband

1ste-Choice

1ste-Choice

Wist U

Dat wij het belangrijk vinden dat het volume van onze muziek word aangepast aan uw wensen. Daarvoor bestaat ons apparatuur uit een processor gestuurde Electrovoice set deze ervoor dat de muziek niet te opdringerig klinkt, maar prettig in het gehoor ligt. Tevens kan het uitgebreid worden zodat het geschikt is voor iedere feestzaal/tent van groot tot klein. 

Uiteraard wordt het geluidsniveau in onderling overleg aangepast aan uw gewenst peil. Onze licht-installatie bestaat uit meerdere spots en effecten aan beide zijde van de band, eigenlijk is het meer een sfeerverlichting om de band uit te lichten, dus geen ( te opdringerige ) disco toestanden. 

Medley's

Dat onze medleys van disco tot Pop, rock&Roll, Jive, Abba, Beatles of jaren 70, 80, 90 het publiek constant bezig houden. De dansvloer blijft dus steeds bezet. Een leuke presentatie......... uiteraard doen wij dit met een gepast vleugje humor zorgt ervoor dat we alles voorhanden hebben om uw feest te doen slagen. Hebt u reeds een paar passen op de dansschool geleerd, geen probleem, wij zorgen voor de passende muziek, Alom 1ste-Choice maakt van elk feest pas een echt feest. 

Repertoire:

Het blijkt dat er ontzettend veel vraag is naar muziek van de jaren 70, 80, 90, tot en met de hits van nu. Disco, Nederlandtalig, Pop, Dance, Soul, Reggae, Rock en natuurlijk de meezingers. En uiteraard is het Nederlandse lied ook weer weer populair; zoals Jan Smit, Jannes, Rene Schuurmans, Wolter Kroes, Frans Bauer, Frans Duits,.

Voor de senioren hebben wij een vrolijke tango, polka, wals of cha cha cha in petto. Voor onze kleinere gasten K3, Chipz, Kabouter Plop. 1ste-Choice is een Allroud Duo dat werd opgericht in 2001 door Toetseniste/Zangeres "Miss Bleu eyes" uit Groningen en de Limburse Gitarist/Zanger "Mr BACO. 

Na meerdere jaren afzonderlijk met bekende artiesten en bands te hebben rond gezworven door het gehele land werd na een 1ste hilarisch optreden samen 1ste-Choice opgericht. 

Tja probeer ze maar eens bij elkaar te brengen, een echte Grunningse meid en een Limburse bourgondier. 

Miss Blue eyes zorgt met haar aanstekelige enthousiasme en gouden stem dat elke zaal telkens weer tot vervoering wordt gebracht. Zij zorgt voor het toetsenwerk en de presentatie van de avond, waarbij de nodige humor uiteraard niet ontbreekt.

 Mr. BACO met zijn fluwelen handjes op zijn gitaar, probeert altijd de serieuse rol te spelen ( wat hem maar zelden lukt ) Tja als een echte Bourgondier uit het Limburse groene eikenhout is dit niet gemakkelijk Uiteraard is hij uitgerust met een ( echte ) zachte G,

 Al dit zorgen dat deze opmerkelijke combinatie tot grote en soms hilarische dingen in staat zijn om uw feest tot een succes te brengen.

Find us